BUDGET

Lav dit eget budget

Nøglen til en god og sund økonomi er overblik. Et budgetskema giver dig overblikket over, hvad du har af indtægter og udgifter hver måned, og hvilke poster dine penge går til.

Et budgetskema hjælper dig med at:

  • Skabe økonomisk overblik i din hverdag
  • Finde ud af, hvad dine penge går til hver måned
  • Finde ud af, hvor du kan spare penge
  • Undgå, at du ikke kan betale dine regninger til tiden
  • Undgå stress over din økonomi
Hvordan laver jeg mit eget budgetskema?

Vi har lavet et budgetskema, som du gratis kan downloade her. For at udfylde dit budgetskema, skal du indsamle alle relevante dokumenter med faste indtægter, som fx løn, SU, boligstøtte, samt alle relevante dokumenter med faste udgifter, som fx husleje, el, vand og varme, internet og telefoni.  De fleste dokumenter finder du i din e-boks. Alternativt kan du se oversigten hos Betalingsservice.

Vores budgetskema indeholder de mest almindelige indtægt- og udgiftsposter og er klar til, at du kan udfylde det med dine egne tal. På den måde får du enkelt og hurtigt overblikket over, om du har overskud eller underskud, og hvor stort dit forbrug er hver måned.

Når du har lavet dit budget, er det vigtigt, du holder det ved lige, så du ikke mister dit økonomiske overblik. Du skal bl.a. huske at rette i budgettet, hvis der sker ændringer, fx hvis prisen på din tv-abonnement stiger.

Akkordhuset samarbejder med Alliance Advokater Hørsholm, når der er behov for juridisk rådgivning.

 

Foto: Colourbox.com

JEG VIL GERNE KONTAKTES