OM OS

Om Akkord Huset ApS

Akkord Huset er en virksomhed, der har til formål at hjælpe danskere med uoverskuelig gæld, de ikke kan komme af med, og som derfor søger professionel hjælp.

Virksomheden tilbyder gældsrådgivning med det klare mål at finde en løsning på vores kunders gældsproblemer.

Akkord Huset tilbyder en gratis indledende samtale. Her danner vi os sammen et overblik over din økonomiske situation for at finde ud af, hvordan vi bedst hjælper dig ud af dit gældsproblem.

Vores team, som består af erfarne rådgivere med finansiel og juridisk baggrund, giver de bedste rammer for en professionel og vellykket hjælp. Vores professionelle baggrund betyder, at vi kan tage hånd om både økonomiske og juridiske problemstillinger og derved give den bedste rådgivning til dig.

 

Hvem er vi?

Hørsholm 08-2015 16767 copy
Lisbeth Egede Andersson
Advokat og Gældsrådgiver

Lisbeth er advokat og har derudover baggrund som økonomisk rådgiver via uddannelse og ansættelse hos Den Kongelige Danske Hypotekbank og Nordea. Lisbeth er specialiseret i privatret og økonomisk rådgivning, herunder gældssanering.

Du kan kontakte Lisbeth på telefon 7025 0220 eller via e-mail lea@akkordhuset.dk

 

Hørsholm 08-2015 16727 copy
Gert Dyekjær

Gældsrådgiver

Gert er uddannet cand.polit. og har speciale inden for økonomisk rådgivning af private- og erhvervskunder. Gert arbejder bl.a. med økonomistyring, budget og regnskab og er derudover også frivillig gældsrådgiver. Gert har mangeårig erfaring som forhandler med kundernes kreditorer.

Du kan kontakte Gert på telefon 7025 0220 eller via e-mail dye@akkordhuset.dk

Akkordhuset samarbejder med Alliance Advokater Hørsholm, når der er behov for juridisk rådgivning.

JEG VIL GERNE KONTAKTES